Reis naar Bali

Het begin van uw vakantie naar het goden eiland Bali.

Budget rondreis

Plaatsen:

Dag 1 – 3: Kuta

Dag 3 – 7:  Ubud

Dag 7 – 11 Lovina

Dag 11 – 14 Sanur


Reisbeschrijving:

Dag 1 & 2 – Kuta

Direct na aankomst op Bali staat de chauffeur op u te wachten op het vliegveld om u naar uw guesthouse in Kuta te brengen. Hier kunt u heerlijk  bij komen van uw vlucht. En te wennen aan het temperatuur verschil, de nieuwe indrukken en de prachtige mensen. Op het strand van Kuta kunt u een surf les volgen of genieten van een goedkope massage.

Dag 3 – Kuta naar Ubud

Tijdens de derde dag wordt u ’s morgens opgehaald en naar uw hotel in Ubud gebracht. In Ubud heeft u de rest van de dag om vrij te besteden in uw homestay/guesthouse. Geniet van de grote verschillen in natuur en de mooie rijstvelden.

Dag 4 en 5 – Ubud

Deze dagen zijn volledig zelf in te vullen. In de persoonlijke reisgids die bij deze reis geleverd wordt, geven wij u nog een aantal tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. Natuurlijk is het ook mogelijk deze dag een extra tour te boeken zoals bijvoorbeeld “betoverend Ubud”.

Dag 6 – Ubud

Vandaag kunt u een schilder of kook workshop volgen. Tijdens deze workshop leert u de kneepjes van één van deze Balinese (kunst) vormen. Bij de kookworkshop kunt u daarna natuurlijk zelf genieten van de door u bereidde maaltijd.

Dag 7– van Ubud naar Lovina

Vandaag reist u in ongeveer 3 a 4 uur van Ubud naar Lovina. Onderweg heeft u kans te stoppen op alle mooie plekken in de omgeving. In Lovina aangekomen kunt u een kijkje nemen op het zwarte strand van Lovina of genieten aan het zwembad van uw hotel.

Dag 8 – Lovina

Vandaag gaat u vroeg op om opzoek te gaan naar de dolfijnen waar Lovina bekend om staat. ’s Middags heeft u vrij te besteden of kunt u nog een optionele tour bij boeken.

Dag 9 – Lovina

Vandaag heeft u vrij te besteden. U kunt ervoor kiezen een extra tour te boeken of heerlijk te genieten op het strand. Tip: voor een heerlijke lokale maaltijd gaat u naar Warung Apple. Wilt u genieten van een echte Balinese rijsttafel? Vraag dan naar “Warung Bamboo” in Pemaron.

Dag 10 – Lovina

Na het ontbijt wordt u door een gids opgehaald die u kennis zal laten maken met Lovina en de omgeving van Lovina. Tijdens de Lovina Tour, bezoekt u alle hoogte punten van dit gebied. U bezoekt o.a. de warm waterbronnen, Gitgit watervallen en koffie plantages bij Munduk.

Dag 11 – van Lovina naar Sanur

Aan het eind van de ochtend wordt u opgehaald door een chauffeur. Hij brengt u naar uw guesthouse in Sanur. Onderweg komt u nog langs de prachtige meren bij Bedugul en heeft u voldoende tijd om stops te maken. Tip: probeer de lekkernij die langs de weg bij Bedugul verkocht wordt.

Dag 12 & 13

Deze dagen heeft u vrij te besteden in Sanur. Houd u er rekening mee dat u in Sanur verblijft in een hotel zonder zwembad maar op loopafstand van het strand. Vanuit Sanur kunt u nog verschillende uitstapjes maken, vraag het guesthouse voor meer informatie.

Dag 14:

De laatste dag van uw vakantie is alweer aangebroken. Vandaag wordt u naar het vliegveld gebracht van waar wij u een goede terug reis wensen.


 

Interesse in deze reis? Neem contact met ons op.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s