Reis naar Bali

Het begin van uw vakantie naar het goden eiland Bali.

Onontdekt Noord Bali

Een rondreis waarbij u het noorden van Bali beleeft op een bijzondere manier. U verblijft op plaatsen  die nog niet door het massa-toerisme zijn ontdekt.


 

Dag 1 – 4 Munduk

Dag 4 – 8 Kalisada

Dag 8 – 12 Bebetin


 

Dag 1 – vertrek naar Munduk
De 1e dag wordt u door een chauffeur opgehaald vanaf het vliegveld of een andere plaats binnen Bali. Hij brengt u dan via een mooie route naar uw eerste hotel. Dit hotel is gelegen in de bergen van Munduk en vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht over de rijstvelden en bergen.

Dag 2 – Munduk
De tweede dag heeft u de tijd om zelf de omgeving te ontdekken of op eigen kosten een Yoga les of andere activiteit te boeken.

Dag 3 – Munduk
Op dag 3 neemt een lokale gids jullie mee voor een trekking van 2 a 3 uur, het niveau van de trekking kan worden aangepast op uw wensen en gezelschap.

Dag 4 – van Munduk naar Kalisada
Dag 4 reist u verder naar Kalisada een kleine plaats op 7km ten oosten van Seririt. Onderweg heeft u de mogelijkheid om foto’s te maken en een bezoek te brengen aan de hot springs en buddhist tempel. In Kalisada verblijft u in een prachtig kleinschalig Eco Resort. Het resort beschikt over drie unieke cottages gelegen in een grote tuin direct aan het strand. De rest van dag 4 heeft u dan ook de tijd om te genieten van deze prachtige plek of een duik te nemen in de zee.

Dag 5 – Kalisada
Op de vijfde dag van deze rondreis leert u uw eigen kokos olie te produceren. De lokale bevolking laat u zien hoe dit in zijn werk gaat en u krijgt natuurlijk een flesje mee naar huis.

Dag 6 – Kalisada
Dag 6 heeft u vrij te besteden, u kunt er voor kiezen vandaag een extra workshop (op eigen kosten) in te plannen zoals bijvoorbeeld; een boot tochtje op de rustige zee met een lokale visser, maak je eigen hout snijwerk of laat je om toveren tot een echte Balinees in een traditioneel kostuum incl. je haar, make-up en een foto als herinnering.

Dag 7 – Kalisada
Gedurende de zevende dag maakt u kennis met één van de Balinese kunstvormen. U kunt kiezen uit een workshop Balinese muziek, Balinese dans of het maken van Balinese offers.

Dag 8 – van Kalisada naar Bebetin
Dag 8 wordt u opgehaald door het team van uw hotel in Bebetin. Bebetin ligt een stuk boven Singaraja en daarmee in het Noord/Noord-oosten van Bali. U verblijft hier in een eco villa met zwembad. Het zwembad water komt uit een natuurlijke bron en is vrij van chemicaliën.

Dag 9 – Bebetin
Op de negende dag maakt u kennis met één van de specialiteiten van dit hotel. Naast het prachtige hotel in Bebetin hebben zij namelijk ook een erg goede Warung (restaurant) in Pemaron , vandaag volgt u hier een kookworkshop. U kunt hierbij kiezen uit een aantal verschillende varianten waaronder een kookworkshop Balinese zoetigheid.

Dag 10 – Bebetin
Dag 10 heeft u vrij te besteden, u kunt er voor kiezen om nog een extra tour (op eigen kosten) in te boeken of ’s nachts de prachtige Mount Batur te beklimmen of te relaxen in de spa.

Dag 11 – Bebetin
Dag 11 staat in het teken van een Balinese ambachten tour. In tegenstelling tot de meeste tours in zuid Bali zult u hierbij geen plaatsen bezoeken die gericht zijn op de verkoop aan toeristen. U bezoekt geen grote fabrieken of kunsthallen maar u maakt kennis met echt Balinees handwerk. Geniet van de prachtige details in dit echt vakmanschap.

Dag 12 – van Bebetin naar het vliegveld of een andere locatie op Bali
Dag 12 is alweer de laatste dag van uw rondreis. Vandaag brengt de chauffeur u terug naar het vliegveld of een andere locatie binnen Bali. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen deze rondreis uit te breiden met één van onze (eco) bouwstenen of laat uw reis op maat maken.

Interesse in deze rondreis of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Advertentie

One thought on “Onontdekt Noord Bali

  1. Pingback: Eco toerisme op Bali | Reis naar Bali

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s