Reis naar Bali

Het begin van uw vakantie naar het goden eiland Bali.

Duiken & Snorkelen

Er zijn een aantal prachtige duik en snorkel-gebieden te vinden op Bali. Reis naar Bali geeft u de mogelijkheid hier, onder begeleiding van een gecertificeerd duikinstructeur, gebruik van te maken. Deze excursies kunnen los geboekt worden maar ook in combinatie met uw hotel overnachtingen.  Op deze pagina vind u de verschillende pakketten die wij aanbieden, interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwstenen waarbij duik en snorkel excursies zijn inbegrepen.

“Menjangan Island National Park”

Reisduur: 3 dagen/2 nachten

Reissom:  vanaf € 125,00 p.p. (min. 2 personen) Inclusief hotel met kamer aan zee en duiken bij Menjangan Island voor 2 personen.

DSC01781

€ 100,00 p.p. (min. 2 personen) inclusief hotel met kamer aan zee en snorkel excursie naar Menjangan Island.

Met deze bouwsteen kunt u de prachtige onderwater wereld van noord Bali ontdekken. Samen met een ervaren duik instructeur gaat u opzoek naar al het moois wat dit gebied te bieden heeft. Prachtig koraal en vissen in alle kleuren van de regenboog, als u geluk heeft spot u zelfs schildpadden en haaien. Na deze mooie ervaring wordt u door onze gids weer terug gebracht naar uw hotel waar u heerlijk over zee kunt kijken vanuit uw kamer. Interesse in deze bouwsteen maar net iets boven uw budget? Dan bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van iets minder luxe kamer, zonder zeezicht. Mail ons gerust!

“Duiken in het ongerepte oosten van Bali”

Reisduur: 3 dagen/2 nachten

Reissom: vanaf € 85,- p.p. (min. 2 personen) Incl. duiken bij Tulamben onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur. Extra nachten mogelijk vanaf: € 37,- p.n.

Tijdens deze bouwsteen verblijft u in een prachtig hotel gelegen in Amed. Amed is een kleine plaats aan de oost kust van Bali dat nog niet ontdekt is door het massa toerisme. Het hotel waarin u verblijft is van alle gemakken

duikenvoorzien. Zo vind u hier een prachtig zwembad met uitzicht op zee. De kamer zelf beschikt over AC een douche, westers toilet en een prachtig balkon. In het restaurant gelegen bij het hotel kunt u genieten van Indonesische en westerse specialiteiten. Met deze bouwsteen kunt u niet alleen genieten van de mooie uitzichten over deze zee maar gaat u ook kijken naar de prachtige onderwater wereld van deze zee. Een ervaren duikinstructeur zal u meenemen naar het scheepswrak dat in de tweede wereld oorlog gezonken is bij Tulamben. Een duikspot die op TripAdvisor wordt beoordeeld met 4.5 sterren (van de 5).

Duik & Snorkel excursies

Naast onze bouwstenen bieden wij u ook de mogelijkheid alleen uw duik of snorkel trip  bij ons te boeken.

“Tulamben – Scheepswrak”

Reisduur: 1 dag

Reissom: vanaf € 50,00 p.p.  min. 2 personen. Inclusief: vervoer, lunch, duikuitrusting en ervaren duikinstructeur.

Tijdens deze duik bekijk je het scheepswrak dat hier tijdens de 2e wereld oorlog is gezonken. Ondertussen is het wrak volledig bedekt met koraal en is het een ideale plek voor een grote variatie aan vissen.

“Menjangan  Island national Marine Park”

Reisduur: 1 dag

Reissom: Duiken vanaf € 60,00 p.p.  min. 2 personen. Snorkelen vanaf € 40,00 p.p. min 2 personen. Beide opties zijn incl. vervoer, lunch, duikuitrusting en duikinstructeur/gids.

duiken 2

Tijdens de tour kunt u de prachtige onderwater wereld van het nationaal park in noord Bali ontdekken. Samen met een ervaren duikinstructeur gaat u opzoek naar al het moois dat dit gebied te bieden heeft. Prachtig koraal en vissen in alle kleuren van de regenboog, als u geluk heeft ziet u zelfs schildpadden en haaien.

Interesse in één van deze bouwstenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s