Reis naar Bali

Het begin van uw vakantie naar het goden eiland Bali.

Excursies

Dolfijnen kijken

Reisduur: 2-3 uur

Reissom: 100.000 IDR p.p. incl. pick-up bij hotels in Lovina en thee aan boord.Dolfijnen kijken in Lovina

Tijdens deze tocht vertrekt u om 6 uur ’s morgens met een klein bootje de zee op waarbij u kunt
genieten van de zonsopkomst en de dolfijnen die opzoek zijn naar vis. Op de boot krijg u een kopje Bali koffie of thee en wanneer u dat lekker vinden een klein ontbijt van gebakken banaan.  Tussen 8 en 9 zult u weer terug zijn op het strand. De schipper zal u waarschijnlijk ook voorstellen om te gaan snorkelen bij het Lovina rif, maar dat is niet echt de moeite waard. Voor echt mooie duik & snorkel plekken kunnen jullie beter gebruik maken van de “Duiken en snorkelen” tours.

 

“Trekking naar Ambengan”

Reisduur: 1 dag vertrek vanaf Lovina.
Reissom: Deze tour is boekbaar vanaf 2 personen vanaf 500.000 IDR p.p., grote groep? Vraag naar de voorwaarden.

IMAG0276Deze trekking duurt 5 tot 6 uur waarbij u naar de Aling-Aling watervallen lopen. Stukken van de trekking gaan over smalle paden, goede wandelschoenen of sandalen worden dus wel aangeraden. Maar in ruil daarvoor krijgt u alle mogelijke tinten groen te zien en prachtige rijstvelden. Bij de watervallen aangekomen is er de mogelijkheid vanaf verschillende hoogtes in het water te springen of gewoon lekker te zwemmen in het frisse water. Deze tour is inclusief: transport richting de Aling Aling watervallen een gids, lunch, snacks en wat te drinken.

IMG_2289

Vissen op zee

Reisduur: 1 dag

Reissom: vanaf 900.000 IDR per boot (max. 3 personen) inclusief diner in geval van eigen vangst. Geen vis gevangen? Niet getreurd voor 100.000 IDR extra kunt u als nog genieten van deze heerlijke vis.

Met de tour ga in de zee van Lovina op zoek naar vissen. Er zitten hier grote tonijnen maar natuurlijk ook een aantal kleinere vissen. Jullie vangst kunnen jullie vervolgens met de gids bereiden voor een heerlijke “Ikan bakar”.

 

Lovina Tour

Reisduur: 1 dag

Reissom: vanaf 800.000 IDR  incl. entree + drinken Aapjes

Met de Lovina tour bezoeken jullie alle hoogte punten van het noorden. Dit begint met een letterlijk hoogte punt met een bezoek aan de GitGit watervallen, de hoogste watervallen van Bali. Na een wandeling reizen jullie verder naar monkey street waar, zoals de naam al zegt, heel veel apen langs de kant van de straat zitten. Voor een prachtig uitzicht neemt de gids
jullie mee naar de meren bij Bedugul, een mooie plek voor foto’s.
De vierde stop zal zijn bij de koffie plantages in Munduk. Hier kunnen jullie in het koffie Air Panas/Hot Springsmuseum precies zien hoe de koffie bonen worden verwerkt tot koffie om vervolgens zelf een kopje koffie te proberen. Na de koffie gaat de reis verder langs de rijst velden waar volop mo
gelijkheid is tot het maken van prachtige foto’s. De laatste twee stops van deze tour zorgen voor volledige ontspanning. Hierbij bezoeken jullie namelijk de boeddistische tempel en de warm water bronnen in Banjar. Na een bezoek aan deze warm water bronnen brengt jullie gids jullie weer terug naar huis.


Singaraja tour

Reisduur: 1 dag

Reissom: vanaf 800.000 IDR  incl. entree + drinken

Singaraja is de oude hoofdstad van Bali. In deze stad woonde vroeger veel Nederlanders en er zijn dan ook nog genoeg dingen terug te vinden uit die tijd. Deze tour zaOLYMPUS DIGITAL CAMERAl vroeg beginnen zodat u een kijkje kunnen nemen op de traditionele ochtend markt. Alles is hier te koop van de meest exotische vruchten tot kip en natuurlijk kilo’s rijst. Vervolgens staat een bezoek aan het gedong kertya museum in de planning, in dit museum vindt u vooral veel oude Balinese geschriften van vaak wel duizenden jaren oud. Vanuit dit museum gaat de tour door naar een plek met grote historische waarde, Jagaraga. De temple in Jagaraga is gebouwd ter nagedachtenis aan de mensen die omgekomen zijn tijdens de Nederlandse invasie. De gids vertelt u hier graag meer over tijdens de tour. Na al deze indrukken is er ook in deze tour ruimte voor ontspanning, de gids brengt u dan ook graag naar “Air Sanih”. Deze natuurlijke zwembaden zijn heerlijk om even in bij te komen. Op de terug weg maakt u nog een stop in de haven van Singaraja waar je eventueel nog wat kunt eten voor de gids u weer terug brengt naar de villa of het centrum van Lovina.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s