Reis naar Bali

Het begin van uw vakantie naar het goden eiland Bali.

Reis naar Bali en stichting Coba Baca

Lezen bij stichting Coba Baca

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Reis naar Bali werkt uitsluitend samen met kleinschalige hotels veelal onder Balinees management. In veel gevallen is het mogelijk om in een homestay te verblijven en een kijkje te nemen in het dagelijks leven van een Balinees. Op deze manier steunt u de lokale bevolking en heeft u zelf een unieke vakantie.

Reis naar Bali en stichting Coba Baca

Daarnaast steunt Reis naar Bali met uw boeking een educatief project bestaande uit een bibliotheek/educatief centrum in het noorden van Bali.
Dit project is in 2009 opgezet door de Nederlandse Coba Maas-Kewilaä en haar echtgenoot Peer Maas. Kinderen kunnen hier gratis lessen Engels volgen of zichzelf ontwikkelen door deel te nemen aan één van de vele activiteiten georganiseerd door de stichting. Ook is er een groot aanbod aan (kinder)boeken te vinden en wordt de bibliotheek gezien als een ideale plek om te lezen, studeren en af te spreken met vrienden.  In 2010 is de oprichtster van Reis naar Bali als vrijwilligster begonnen bij deze stichting. Met Reis naar Bali zou zij graag bij willen dragen aan dit prachtige initiatief. € 25,- per geboekte reis zal dan ook gedoneerd worden aan stichting Coba Baca.  Op aanvraag is het natuurlijk ook mogelijk deze stichting te bezoeken voor een les Indonesisch of het lenen van een (Engels of Nederlandstalig)- boek.

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s