Reis naar Bali

Het begin van uw vakantie naar het goden eiland Bali.

Luxe rondreis; Paradijselijk Bali & Gili

Tijdens deze reis bezoekt u de mooiste plekken van Bali en de Gili’s.  Op deze pagina vindt u een uitgebreide reisomschrijving. Bestaande uit informatie over de verschillende plekken en een reisplanning per dag.

Hotels luxe

 


 

Plaatsen: 

Dag 1 – 5: Ubud

Dag 5 – 8 Amed

Dag 8 – 10 Gili Trawangan

Dag 10 – 14 Lovina


 

Dag 1 & 2 – Ubud

Direct na aankomst op Bali staat de chauffeur op u te wachten op het vliegveld om u naar uw hotel in Ubud te brengen. Hier kunt u heerlijk  bij komen van uw vlucht.

De tweede dag heeft u de tijd om te wennen aan het temperatuur verschil, de nieuwe indrukken en de prachtige mensen.

U kunt te voet de omgeving een beetje verkennen of u lekker laten masseren.  Het hotel helpt u hier graag verder mee.

Dag 3 – Ubud

Tijdens de derde dag wordt u ’s morgens door een gids op gehaald voor een prachtige tour “Betoverend Ubud”. U zult het kunstenaarsdorp Ubud beleven op de lokale markt, daarnaast woont u een traditionele dansvoorstelling bij en krijgt u het echte “Eat, Pray, Love” gevoel wanneer u Petulu bezoekt. In dit dorp woont een bijzondere witte vogel de “Kokokan”. Laat u betoveren door al dit moois.

Dag 4 – Ubud

Dag 4 is volledig zelf in te vullen. In de persoonlijke reisgids die bij deze reis geleverd wordt, geven wij u nog een aantal tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. Natuurlijk is het ook mogelijk deze dag een extra tour te boeken zoals een kookworkshop, dans lessen of schilder workshop.

Dag 5 – van Ubud naar Amed

Nadat u uitgecheckt bent in het hotel, staat er een chauffeur op u te wachten om u naar de rustige oost kust van Bali te brengen.  Tijdens deze tocht bezoekt u direct een aantal hoogte punten van de oost kust. Met de “ontdek het oosten” tour.

Dag 6 en 7 – Amed

Deze dagen heeft  u vrij te besteden in Amed, houd u van een uitdaging? Beklim dan vannacht de Mount Batur. Vanaf deze vulkaan heeft u een prachtig uitzicht en kunt u genieten van een adembenemende zonsopkomst.

Dag 8 – van Amed naar Gili Trawangan

’s morgens wordt u na een vroeg ontbijt opgehaald en naar de boot gebracht die u naar Gili Trawangan zal brengen. In ongeveer 30 minuten maakt u de oversteek naar dit prachtige Bounty eiland. Op Gili Trawangan aangekomen kunt u een paardenkar aanhouden en hiermee naar uw hotel op het eiland rijden.  De rest van de dag kunt u genieten van de prachtige witte zandstranden.

Dag 9 – Gili Trawangan

Vandaag heeft u vrij te besteden op Gili Trawangan. Houd u van snorkelen? Huur dan voor ongeveer 50.000 IDR een snorkel set bij uw hotel en ontdek de omgeving. Ook duiken is goed mogelijk, een duikexcursie is bij te boeken vanaf € 35,- p.p.

Dag 10 – van Gili Trawangan naar Lovina

Deze dag staat in teken van de reis naar Lovina. ’s Morgens verlaat u de witte zandstranden om halverwege de middag aan te komen bij de grijze/zwarte lava stranden van Lovina. Hier verblijft u in een prachtig hotel direct aan zee.

Dag 11 – Lovina

In de omgeving van Lovina zijn vele watervallen te vinden. Vandaag gaat u er samen met uw gids op uit en bezoekt u één van deze prachtige watervallen.

Dag 12 – Lovina

Vandaag heeft u vrij te besteden. U kunt ervoor kiezen een extra tour te boeken of heerlijk te genieten op het strand. Tip: voor een heerlijke lokale maaltijd gaat u naar Warung Apple. Wilt u genieten van een echte Balinese rijsttafel? Vraag dan naar “Warung Bamboo” in Pemaron.

Dag 13 – Lovina – Menjangan Island

Rond 8 uur wordt u opgehaald voor een dag excursie naar Menjangan Island. Hier zult u kennis maken met de onderwaterwereld van dit national park.

Dag 14 – van Lovina naar het vliegveld

Helaas komt aan alles een eind, tijdens deze laatste vakantie dag wordt u door uw chauffeur naar het vliegveld gebracht. Reis naar Bali wenst u een goede terug reis.


Interesse in deze reis? Neem dan contact met ons op.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s